Kucinge Kasiyem

9 Juli 2015
Robert Paimo mangkel tenan karo kucing ingon-ingone Kasiyem, bojone. Saben dino kucing mau mung dielus-elus, dipangku-pangku, dikeloni. Deweke dadi bojone malah ora tau digatekne. Terus terang deweke cemburu berat karo kucing kuwi.

Sawijining dino Kasiyem lungo neng pasar arep dodolan telo. Pamite mangkene: "Aku lungo pasar disik yo Kang." Robert njawab: "Yo kono...ati-ati.." Bareng Kasiyem lungo, Robert langsung ndekep kucinge trus digowo lungo 10 km adohe, trus di culke ning pinggir dalan.

Roman bali mesam mesem mergone bungah. Tapi bareng tekan omah, jenggirat!. Kucinge wis tekan omah luwih disik malah lagi mangan gereh. Robert gregeten pisan, langsung didekep maneh, dilebokke karung langsung digowo lunga maneh. Saiki ora tanggung-tanggung, diputer mlebu metu gang, nyabrang kali, liwat kebon, dalan gedhe, dalan cilik, pokoke mumet-met, nganti tekan pinggir alas. Jarake yen dietung udakara 20 kilonan.
"Naahh. Saiki kowe ora bakalan bisa bali Cing. Mati kowe..!", ujare Robert sajak bungah banget Bareng bakdo maghrib Roman tilpun Kasiyem.
"mBokne, kowe wis bali ko pasar ??"
"Ya wis kawit mau yaa."
"Kucingmu ono opo ora."
"Ya ono kae. Lagi turu mlungker ngarep tivi."
"Ndang digugah.. trus wenehno HP-ne nang kupinge kucingmu..."
"Lhaa... Ngopo Kang kok arep ngomong karo kucingku...??"
"Arep takon mau baline lewat ngendi.. Aku kesasar."
Postingan ini dilengkapi fasilitas pengaturan jenis dan ukuran font.
Pilih dan atur sesuai selera agar nyaman di mata. Terima Kasih.

35 komentar :

  1. infonya sangat bermanfaat gan, - kunjungi juga website kami

    BalasHapus

  2. Informasi Menarik Mengenai Cara Cepat dan Ampuh Menghilangkan Congek dari Kecil dengan Obat Alami Ampuh Penderita Curek atau Telinga Bernanah Trica Jus yang Efektif dan Aman di Konsumsi.

    BalasHapus
  3. wahh.. sama kucing saja cemburu segitu apalagi sama manusia

    BalasHapus
  4. kayaknya lucu banget. tapi bahasanya gak ngerti gan :-)

    BalasHapus
  5. Artikelnya bermanfaat banget nih. . terimakasih banyak ya gan

    BalasHapus
  6. salam sejahtera gan artikelnya bagus dan menarik senang berkunjung kemari

    BalasHapus
  7. kalau di urus kucing tuh kelihatan indah

    BalasHapus
  8. kucing aja kok diperhatikan seperti itu

    BalasHapus
  9. boleh aja memelihara atau memperhatikan seperti itu tapi jangan melupakan suami

    BalasHapus
  10. bagus ni blog sama artikel nya

    BalasHapus
  11. imut kali kucingnya ^_^

    BalasHapus
  12. Informasi yang sangat mantap gan..
    thanks ya selalu berbagi infonya dengan kami. sukses terus

    BalasHapus
  13. Informasi yang unik, menarik dan bermanfaat
    thanks ya telah berbagi dengan kami.. salam sehat

    BalasHapus
  14. Lucu juga nih gan cerita nya..
    thanks yah.

    BalasHapus
  15. Nice artikelnya gan.,
    semua info yang disajikan sangat bermanfaat dan menambah pengetahuan juga, thanks ya

    BalasHapus
  16. nice artikelnya.. terus sajikan artikel-artikel terbaik lainnya ya gan..
    thanks

    BalasHapus
  17. sajian artikel di BLOG'EM top banget..
    thanks for sharing ya gan

    BalasHapus
  18. terimakasih telah berbagi infonya.. bermanfaat sekali gan
    ditunggu ya update terbarunya

    BalasHapus
  19. artikel yang sangat bagus min.. topiknya bermanfaat banget
    thanks ya

    BalasHapus

Random Post

Back to top

Sugeng

Selamat
Hari

Have
a nice day

~mars~